Welkom bij Pure People
Klik hier voor Pure People

Workshops

Pure People Entertainment heeft een groot aanbod aan workshops die zich perfect leent voor kleinschalige kinderfeestjes en grote evenementen. Zo is het bijvoorbeeld mogelijk een grote openbare dansworkshop te geven bij u op het dorpsplein.

Wij hebben ervaring met het organiseren van deze activiteiten en helpen u graag met het maken van de perfecte keuze. Vraag naar de mogelijkheden.Bekijk alle Workshops

Neem contact op met ons

Dans met Monique van KUS!

Dit exclusieve feestje is een droom voor ieder kind die van dansen houdt! Dit dansfeest wordt door niemand minder gegeven dan Monique van meidenkgroep KUS! De kindereren zijn de baas en mogen zelf bepalen op welke liedjes er gedanst zal worden.

In dit feestje worden dromen werkelijkheid en zullen de kinderen zich echte popsterren voelen!


Het feestje duurt 2 uur en in die tijd leer je een choreografie (dansje), passend bij het thema dat gekozen is door de jarige! ( bijv. KUS, high school musical, k3, lady gaga, Michael Jackson of hun favoriete liedje) en wordt er gewerkt aan een  performance van alle kinderen op het feestje.

 
Als het feestje is afgelopen krijgt iedereen een kuskaart en een kleurplaat in het thema van het feestje!
Aan het einde gaat iedereen zich omkleden (beenwarmers, petjes, sjaaltjes, handschoentjes verzorgt door Pure People Entertainment) en gaan we nog een spetterend optreden geven voor alle ouder, familie en vrienden!
 

Daarnaast is er ook de mogelijkheid dat het feestje wordt opgenomen door een professionele cameraman, zodat niemand die geweldige feestje zal vergeten!

 

 

 KUS - "Ik loop op de wolken"