Welkom bij Pure People
Klik hier voor Pure People

Workshops

Pure People Entertainment heeft een groot aanbod aan workshops die zich perfect leent voor kleinschalige kinderfeestjes en grote evenementen. Zo is het bijvoorbeeld mogelijk een grote openbare dansworkshop te geven bij u op het dorpsplein.

Wij hebben ervaring met het organiseren van deze activiteiten en helpen u graag met het maken van de perfecte keuze. Vraag naar de mogelijkheden.

DJ-Workshop

Wij verzorgen een DJ-workshop voor kinderen vanaf 8 jaar. In deze 2 uur durende workshop laten we de kinderen kennismaken met het DJ-vak.Er wordt op speelse wijze uitgelegd hoe de apparaten werken. Daarna kunnen de kinderen lekker aan de slag met allerlei soorten muziek!

Dans met Monique van KUS!

Dit exclusieve feestje is de droom van ieder kind die van dansen houdt! Het dansfeest wordt door niemand minder gegeven dan Monique van meidengroep KUS!

Ballonfiguren maken

Altijd al willen weten hoe het ballondraaien werkt? In deze creatieve workshop ga je het zelf leren. Nadat we de basistechnieken hebben doorgenomen ga je aan de slag om je eigen hondje, giraf, olifant of iets anders in elkaar te draaien.

Circusworkshop

Bij dit feest zijn de kinderen de artiesten. Een professionele circusdocent neemt materialen mee en geeft uitleg over circustechnieken als ballopen, koorddansen, eenwielfietsen, jongleren en nog veel meer. Hierna kunnen de kinderen alles zelf uitproberen.