Welkom bij Pure People
Klik hier voor Pure People

Clowns

Pure People Entertainment staat vooral bekend door zijn clowns. Stuk voor stuk voldoen zij aan de strenge eisen die wij aan een clown stellen. Zowel voor kinderfeestjes als voor grootschalige evenementen, zijn onze clowns perfect inzetbaar.

Alle clowns die wij aanbieden kunt u boeken als kindershow of als ballonnenclown. Bij sommige van deze clowns is ook de mogelijkheid van een combinatie van schminken en ballonnen. Vraag naar de mogelijkheden!Bekijk alle Clowns

Neem contact op met ons

Clown Shorty

Deze ervaren clown staat bekend om zijn lange, energieke en altijd vrolijke verschijning. Hij heeft een snelle babbel en betrekt zowel jong en oud bij zijn kunsten. Zijn ballonfiguren zoals hondjes, olifanten, giraffen, zwaarden, vlinders, hartjes en bloemen zijn populair bij de kinderen evenals zijn toverkunsten - natuurlijk wordt hierbij wel de hulp van de kinderen gevraagd!

 

Kinderfeestje

Na zijn onmisbare entree, zal hij alle kinderen bij elkaar roepen. Hij heeft namelijk de hulp nodig met toveren. In deze interactieve minishow zal er worden gezongen, gedanst, getoverd en natuurlijk gigantisch veel gelachen. Als bedankje voor de hulp van de kinderen zal de clown daarna alle kinderen individuele aandacht geven door het uitdelen van zelfgemaakte ballonfiguren. (1uur)

Ballonnenclown

Met deze clown is het één groot feest. Zijn balloncreaties zijn altijd een succes. Olifanten, giraffen, verjaardagsmutsen, apen in palmbomen, niks is te gek! Naast het ballonvouwen zal de aandacht vooral liggen op de interactie met het publiek, zodat het voor iedereen leuk is om naar te kijken. Het is dan ook niet voor niks dat iedereen met hem wegloopt.

Kindershow ( 45 min.)

Een spetterende show vol grappen en grollen. Met liedjes, goocheltrucs en interactie met het publiek is dit een show die u en de kinderen lang bij zal blijven. Na de show is er de mogelijkheid om voor iedereen een leuke ballonfiguur te maken om mee naar huis te nemen!

U kunt deze clown boeken voor een kindershow, als ballonnenclown of een combinatie ervan.

 

 

 

 

 

Kinderfeestje ( 1uur )             € 250,-
Ballonnenclown ( 1uur )        € 250,-
Kindershow ( 45 min.)           € 350,-
Elke extra uur                          € 100,-

Deze prijzen zijn excl. 6% btw / incl. reiskosten!