Welkom bij Pure People
Klik hier voor Pure People

Clowns

Pure People Entertainment staat vooral bekend door zijn clowns. Stuk voor stuk voldoen zij aan de strenge eisen die wij aan een clown stellen. Zowel voor kinderfeestjes als voor grootschalige evenementen, zijn onze clowns perfect inzetbaar.

Alle clowns die wij aanbieden kunt u boeken als kindershow of als ballonnenclown. Bij sommige van deze clowns is ook de mogelijkheid van een combinatie van schminken en ballonnen. Vraag naar de mogelijkheden!Bekijk alle Clowns

Neem contact op met ons

Clown Noni

Een feest is geen feest als Clown Noni er niet is geweest. Snelle grappen. Flitsende trucs. En spetterende meezingers. Zoek dekking, want de lachsalvo`s vliegen u om de oren! De shows van Noni zijn een fantastische belevenis. Voor de kids, maar ook voor de mama`s en de papa`s.

Kinderfeestje

Zelf goochelen? Het kan tijdens een van onze magic shows! Clown Noni kent namelijk het grootste geheim van de hele wereld: alle kinderen kunnen toveren! En hij laat zijn publiek graag zien hoe ze dat moeten doen. Van het bekende 'witte konijn' tot grappige goochelhoeden en spannende trucs: tijdens de magische middag (45 minuten) zit je constant op het puntje van je stoel. Totdat je ineens zelf blijkt te kunnen toveren!

 

Ballonnenclown

Natuurlijk zijn er meer clowns die met ballonnen werken, maar Clown Noni maakt er een bont spektakel van dat zijn weerga niet kent. Door het publiek direct bij de show te betrekken. En door de meest lachwekkende creaties te verzinnen.Leuk voor iedere gelegenheid!

Kindershow

Veel interactie en een razendsnelle afwisseling van grappen en liedjes: Clown Noni zet ieder feestje volledig op zijn kop. Vanaf het moment dat de spreker hem op unieke wijze aankondigt is er geen ontkomen aan Noni's capriolen. Hij mag dan wel 'een beetje dom' zijn, maar Noni stuitert letterlijk over het podium en krijgt ieder publiek op zijn hand.

 

Kinderfeestje (1uur)         € 250,-
Ballonnenclown (1uur)    € 250,-
Kindershow (45min.)       € 500,-
Extra uur                             € 100,-

Deze prijzen zijn excl. 6% btw / incl. reiskosten!