Welkom bij Pure People
Klik hier voor Pure People

Clowns

Pure People Entertainment staat vooral bekend door zijn clowns. Stuk voor stuk voldoen zij aan de strenge eisen die wij aan een clown stellen. Zowel voor kinderfeestjes als voor grootschalige evenementen, zijn onze clowns perfect inzetbaar.

Alle clowns die wij aanbieden kunt u boeken als kindershow of als ballonnenclown. Bij sommige van deze clowns is ook de mogelijkheid van een combinatie van schminken en ballonnen. Vraag naar de mogelijkheden!Bekijk alle Clowns

Neem contact op met ons

Clown Dimpy

Deze kletskous is op elk feestje een graag ontvangen gast. Met haar constante energie en vrolijkheid zal zij van een kinderfeestje een feest maken die zowel jong als oud nog lang zal deugen. Toveren, schminken, ballonfiguren maken, niets is haar te gek! Als het maar gezellig is.

 

Kinderfeestje

Deze meisjes clown vermaakt zich overal en met iedereen! Nodig haar nu uit bij u thuis en het wordt gegarandeerd een gezellige dolle boel. Iedereen zal bij haar bezoek betrokken worden, want zij heeft namelijk de hulp van alle kinderen, mamma's, pappa's, opa's en oma's nodig bij het toveren. Als dank daarvoor zullen alle kinderen een prachtig ballonfiguur krijgen en is er bij Clown Dimpy ook nog de mogelijkheid om geschminkt te worden!

Ballonnenclown

Met een vlotte babbel draait Dimpy alles in elkaar wat u maar wilt. Van een mooie prinsessenarmband tot een stoer zwaard. Clown Dimpy zal iedereen bij haar act betrekken, zodat ook de wachtende kinderen van Dimpy's bezoek kunnen genieten!

Schminkclown

Wat heel veel mensen niet weten is dat Clown Dimpy ook heel mooi kan schminken. Op een enthousiaste manier en gewapend met kwasten en sponzen kan zij van uw kinderen zowel dieren, piraten, prinsessen, etc. maken. Wilt u een schminkster gecombineerd met een hoop gezelligheid, nodig dan Clown Dimpy uit!


Kindershow (45 min. / grotere groepen)

In deze swingende kindershow zullen ook de volwassenen zich weer kind voelen! Met muziek, toverkunsten en ballonnen kunnen de kinderen hun lol niet op. Al meerdere seizoenen staat Clown Dimpy met haar show in familiepark Drievliet (Den Haag) en heeft zij al heel veel fans.

 

Kinderfeestje (1uur)                          € 250,-
Ballonnen/schmink clown (1uur)  € 250,-
Kindershow (45min.)                       € 375,-
Extra uur                                             € 100,-

Deze prijzen zijn excl. 6% btw / incl. reiskosten!