Welkom bij Pure People
Klik hier voor Pure People

Clowns

Pure People Entertainment staat vooral bekend door zijn clowns. Stuk voor stuk voldoen zij aan de strenge eisen die wij aan een clown stellen. Zowel voor kinderfeestjes als voor grootschalige evenementen, zijn onze clowns perfect inzetbaar.

Alle clowns die wij aanbieden kunt u boeken als kindershow of als ballonnenclown. Bij sommige van deze clowns is ook de mogelijkheid van een combinatie van schminken en ballonnen. Vraag naar de mogelijkheden!Bekijk alle Clowns

Neem contact op met ons

Clown Barrino

Waar gezelligheid is, is Clown Barrino! Zo vrolijk als dat hij is maakt hij graag een praatje met alles wat los en vast zit. Gewapend met ballonnen en toverkunsten komt hij van uw feest een knalfuif maken!

Kinderfeestje

Na zijn overweldigende entree zal Barrino de kinderen mee nemen op een geweldig avontuur.
Hij heeft namelijk een magisch boek gekocht vol met oude toverspreuken en is heel benieuwd wat die doen. Tijdens dit interactieve feestje zal hij met de kids een dansend en toverend avontuur beleven.

Ballonnenclown

Wilt u een speciale verassing geven aan alle kinderen die op uw feest/evenement zijn, dan is Clown Barrino de uitkomst. Zonder enige moeite draait hij met gemak allerlei mooi balloncreaties. Niets is hem te gek. Motoren, vlinders, het kan allemaal. U roept hij maakt het voor u!

 

 

 

 

 

 

Kinderfeestje (1uur)         € 250,-
Ballonnenclown (1uur)    € 250,-
Extra uur                            € 100,-

Deze prijzen zijn excl. 6% btw / incl. reiskosten!