Welkom bij Pure People
Klik hier voor Pure People

Clowns

Pure People Entertainment staat vooral bekend door zijn clowns. Stuk voor stuk voldoen zij aan de strenge eisen die wij aan een clown stellen. Zowel voor kinderfeestjes als voor grootschalige evenementen, zijn onze clowns perfect inzetbaar.

Alle clowns die wij aanbieden kunt u boeken als kindershow of als ballonnenclown. Bij sommige van deze clowns is ook de mogelijkheid van een combinatie van schminken en ballonnen. Vraag naar de mogelijkheden!

Clown Shorty

Deze ervaren clown staat bekend om zijn lange, energieke en altijd vrolijke verschijning. Hij heeft een snelle babbel en betrekt zowel jong en oud bij zijn kunsten. Zijn ballonfiguren zijn erg populair bij de kinderen evenals zijn toverkunsten.

Clown Barrino

Waar gezelligheid is, is Clown Barrino! Zo vrolijk als dat hij is maakt hij graag een praatje met alles wat los en vast zit. Gewapend met ballonnen en toverkunsten komt hij van uw feest een knalfuif maken!

Clown Noni

Een feest is geen feest als Clown Noni er niet is geweest. Snelle grappen. Flitsende trucs. En spetterende meezingers. Zoek dekking, want de lachsalvo`s vliegen u om de oren! De shows van Noni zijn een fantastische belevenis. Voor de kids, maar ook voor de mama`s en de papa`s.

Clown Dimpy

Deze kletskous is op elk feestje een graag ontvangen gast. Met haar constante energie en vrolijkheid zal zij van een kinderfeestje een feest maken die zowel jong als oud nog lang zal deugen. Toveren, schminken, ballonfiguren maken, niets is haar te gek! Als het maar gezellig is.