Welkom bij Pure People
Klik hier voor Pure People

Openingen

De eerste indruk is ontzettend belangrijk. Pure People Entertainment garandeert u dat het de mensen niet zal ontgaan dat uw bedrijf de deuren heeft geopend.


Het maakt niet uit of het om een intieme borrel gaat voor familie en vrienden of een groot feest waar iedereen is uitgenodigd, wij zorgen voor het entertainment dat precies aansluit bij de sfeer die u uit wilt uitstralen! U kunt het bij ons zo klein houden of zo groot maken als dat u wilt!

Wilt u gebruik maken van een bekende Nederlander die een lintje doorknipt, kunnen wij dit ook voor u regelen tegen een aantrekkelijke prijs. Als entertainmentbureau hebben wij goede contacten met management bureaus  van vele artiesten, waardoor wij dit tegen een aantrekkelijke prijs kunnen meenemen in het totaalconcept.

Wij maken voor uw bedrijf een concept op maat! Zo blijft uw opening uniek en origineel. Pure People Entertainment beheert een groot bestand van artiesten die allemaal inzetbaar zijn voor uw bedrijf. Denk bijvoorbeeld aan steltlopers, voorspuwers, acrobatenballondecoraties, bekende artiesten, olifanten, DJ’s, acteurs, fotografen, gastheren/vrouwen, kinderentertainment, etc.

Neem nu contact met ons op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek!